Δωρεάν φαγητό σε άστεγους και άπορους πριν από το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Δωρεάν φαγητό σε άστεγους και άπορους πριν από το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

bet365

H ΚΑΕ Πανιώνος προσκαλεί τους άστεγους και άπορους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (29/12).

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»

H ΚΑΕ Πανιώνος Su Casa προσκαλεί τους αστέγους και του απόρους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι που τους χωρά… ΟΛΟΥΣ!

Την Κυριακή (29/12) από τις 13.00 και μέχρι λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης "Πανιώνιος Su CasaΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ" υπαίθρια κουζίνα θα βρίσκεται έξω από το κλειστό γυμναστήριο "Σοφία Μπεφόν" του Παλαιού Φαλήρου και θα διανέμει δωρεάν φαγητό σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που διοργανώνει η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό σύλλογο "Ο άλλος άνθρωπος" και τον ιδρυτή του, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μετά από προτροπή του αθλητή μας, Anthonh Lee και της συζύγου του Melissa, οι οποίοι έχουν ιδρύσει στις ΗΠΑ τον φιλανθρωπικό σύλλογο "More than Basketball"!

H KAE Πανιώνιος Su Casa δεν μπορούσε παρά να συνδράμει αυτή την τόσο αξιόλογη πρωτοβουλία διοργανώνοντας ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι και παράλληλα, προβάλλοντας την προσπάθεια που καταβάλει από το 2011 "Ο άλλος άνθρωπος" και ο ιδρυτής του, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μέσω της "κοινωνικής κουζίνας", καθώς μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες περίπου 3.000 Αθηναίων ενώ η δράση του έχει επεκταθεί και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.

Μάλιστα, από το 2015 λειτουργεί στο Μεταξουργείο χώρος ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας.

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος – ίσως και ο πιο σημαντικός – για να βρεθούν οι φίλαθλοι του Ιστορικού την Κυριακή (27/12) στο γήπεδο και με την παρουσία τους να δυναμώσουν το μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς ΟΛΟΥΣ τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED