Παπαθεοδώρου: «Η αγορά είναι πάντα ανοιχτή»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Η αγορά είναι πάντα ανοιχτή»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε τα σενάρια περί ενίσχυσης και αλλαγών στο ρόστερ της ΑΕΚ και εξήγησε πως το ζητούμενο για την «Ένωση» κόντρα στη Λάρισα ήταν να έχει συγκέντρωση και ενέργεια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το 76-86 επί της Λάρισας:

«Να συγχαρώ τη Λάρισα και τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα στο γήπεδο. Πολλή όμορφη εικόνα με πολλές οικογένειες και παιδιά. Για το παιχνίδι, είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε το ματς με διάθεση και να δείξουμε τις διαθέσεις μας από νωρίς. Προερχόμαστε από ματς, έχουμε σπαταλήσει και σωματική και πνευματική ενέργεια.

Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα που μας βοήθησε στην εξέλιξη του ματς. Το τελείωμα του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε στη Λάρισα ψυχολογία για τη τελευταία περίοδο. Έδωσε αυτοπεποίθηση το σουτ του Παρκς. Είχαμε και εμείς κούραση, παρόλα αυτά καταφέραμε να επιστρέψουμε σε επίπεδο απόδοσης που θέλαμε και κερδίσαμε. Η ομάδα της Λάρισας είναι ανταγωνιστική και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στην EKO Basket League. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

Προηγουμένως, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την εικόνα της ομάδας και το κενό διάστημα: «Ελέγξαμε το ματς για 40 λεπτά, η Λάρισα είναι καλή ομάδα με νέους παίκτες ανταγωνιστική και αντέδρασε. Εμείς έχουμε απαιτητικά παιχνίδια, μεγάλο σερί αγώνων, μας κοστίζει αυτό σε ενέργεια και είναι φυσικό να έχουμε κάποιο άσχημο κομμάτι μέσα στο ματς. Επιστρέψαμε όμως στη συνέχεια και συνεχίσαμε το σερί μας, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε στους στόχους μας».

Για το πόσο δύσκολο ήταν το ματς: «Ήταν δύσκολο και ήταν στοίχημα να καταφέρουμε να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια. Είχαμε το ντέρμπι με την Χάποελ που δώσαμε πολλά πράγματα. Οι παίκτες όμως μπήκαν με τον τρόπο που έπρεπε, αυτό καθόρισε το ματς, ο τρόπος που μπήκαμε».

Για το αν σκέφτεται την έναρξη της χρονιάς: «Όχι δεν σκέφτομαι την αρχή, έχει περάσει. Δεν υπάρχει λόγος. Ούτε να μένουμε στην αρχή, αλλά ούτε και στο σερί. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Προχωράμε με τον ίδιο τρόπο στους επόμενους αγώνες που είναι σημαντικοί».

Για τα περί ενίσχυσης και αλλαγών: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είμαστε σε διαδικασία, η αγορά είναι πάντα ανοιχτή, μελετάμε περιπτώσεις, αν βρούμε κάτι καλό που θα μας βοηθήσει θα γίνει, αλλιώς συνεχίζουμε με τα παιδιά που κάνουν ήδη εξαιρετική δουλειά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα