Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συντάσσεται με την ΠΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συντάσσεται με την ΠΑΕ

Gazzetta team
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συντάσσεται με την ΠΑΕ

bet365

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κινηθεί νομικά κατά του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης βρίσκεται απόλυτα σύμφωνη την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά του αθλητικού εισαγγελέα, Γιώργου Νούλη για τον χαρακτηρισμό «υπάνθρωποι» για τους φίλους του Δικεφάλου. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε… «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσυπογράφει την επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συντάσσεται με κάθε ενέργειά της, η οποία πρόκειται να γίνει για το τουλάχιστον προσβλητικό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ σχόλιο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED