Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Μάρκους Λοβέτ Τζούνιορ (vids)

Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Μάρκους Λοβέτ Τζούνιορ (vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Μάρκους Λοβέτ Τζούνιορ (vids)

bet365

Αυτό που δεν έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα θα επιδιώξει να πράξει πλέον ο Άρης υπό το φάσμα των τριών διαδοχικών ηττών στην ΕΚΟ Basketleague καθώς βρίσκεται σε επαφές με τον 23χρονο Αμερικανό, Μάρκους Λοβέτ Τζούνιορ.

Οι «κίτρινοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον νεαρό Αμερικανό και γιο του άλλοτε ΝΒΑερ, Μάρκους Λοβέτ, εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα αλλά υπήρχε οικονομική διαφορά μεταξύ των «θέλω» του παίκτη και της προσφοράς του Άρη. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι επιτεύχθηκε συμφωνία στο οικονομικό αλλά δεν έχει συμβεί το ίδιο σε επιμέρους όρους. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» θέλουν να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη τόσο το καλοκαίρι του 2020 όσο και το αντίστοιχο του 2021. Αυτό βρίσκει σύμφωνο τον παίκτη, αλλά εστία της διαφωνίας είναι το buy out. Εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, ο Λοβέτ θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Τάλτον.

Στα προεφηβικά χρόνια του, ο Λοβέτ θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Η.Π.Α. για να ακολουθήσει η κολεγιακή καριέρα του στο St. John’s η οποία διακόπηκε απότομα. Στην πρώτη χρονιά του είχε 15.8 πόντους και 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στο ξεκίνημα της περιόδου 2017-18 είχε τραυματισμό στο γόνατο. Χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3½ μήνες και αποφάσισε τελικώς να μην επιστρέψει στο κολέγιο αλλά να ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας και προπονήσεων. Στο τέλος αυτής περιόδου, πήρε την απόφαση να εστιάσει στην επαγγελματική καριέρα και για την ακρίβεια, πέρυσι αγωνίστηκε στη Σερβία με τη φανέλα της Σλόμποντα Ουντίτσε έχοντας 20.5 πόντους ανά αγώνα με 49.5% έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα