Ο Μαρκόπουλος θέλει Γιάνκοβιτς

Ο Μαρκόπουλος θέλει Γιάνκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μαρκόπουλος θέλει Γιάνκοβιτς

bet365

Δέκα ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος ο Άρης παραμένει σε διαδικασία αναζήτησης αλλά και διαπραγμάτευσης παικτών. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, πάντως, ζήτησε την άμεση απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς!

Οι προβληματισμοί του έμπειρου τεχνικού αφορούν κυρίως τις θέσεις «3» και «5». Προς αυτήν την κατεύθυνση και στις συζητήσεις που είχε τόσο με τον Δημήτρη Γουλιέλμο όσο και με όλους όσοι έχουν λόγο στην κατάστρωση του αγωνιστικού σχεδίου (… και δεν είναι λίγοι), ζήτησε την άμεση απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ο παίκτης που θα δώσει λύσεις τόσο στην περιφερειακή γραμμή όσο και στα σχήματα που έχει κατά νου. Όπως είχε σημειώσει το gazzetta.gr από την περασμένη εβδομάδα, ανεξαρτήτως του βήματος προς τα… εμπρός που έγινε στην τελευταία συνάντηση, απλώς μειώθηκε η οικονομική διαφορά και κατέστη σαφές επίσης ότι είναι στο χέρι του Άρη η επιστροφή του παίκτη στο Nick Galis Hall. Κανονικά οι «κίτρινοι» θα έπρεπε να είχαν φροντίσει γι’ αυτό πριν από κάμποσος διάστημα, ούτως ώστε να βοηθήσουν τον αθλητή να προετοιμαστεί, αλλά δεν το έκαναν.

Στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών, με την πλευρά του παίκτη να εμφανίζεται όμως δυσαρεστημένη από την στάση που εισπράττει από τον Άρη. Η επιθυμία για συνεργασία είναι δεδομένη, αυτό το στοιχείο ουσιαστικά στηρίξει την αισιοδοξία που υπάρχει για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Από εκεί και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για τη θέση «5». Η απόφαση του τεχνικού επιτελείου να δώσει ευκαιρίες στον Μάρκους Λι (σ. σ. παρά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων) έδειξε τις προθέσεις του και κυρίως ότι προσανατολίζεται στην απόφαση παραμονής του παίκτη. Μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Τζόρτζε Γκάγκιτς. Αν δηλαδή θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που υπάρχει μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ, Βίκτορ Σανικίντζε, με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς ή αν θα προτιμηθεί να δοθεί επιπλέον χρόνος στον Γκάγκιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος ζήτησε ευκαιρία και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα (στο γόνατό του) στην πορεία της σεζόν, θα αποχωρήσει δίχως την παραμικρή απαίτηση από την ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα