ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η ΑΕΚ, έχει ανέβει ο πήχης»

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η ΑΕΚ, έχει ανέβει ο πήχης»

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η ΑΕΚ, έχει ανέβει ο πήχης»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, που δήλωσε ανυπόμονος για δουλειά και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια.

Ο Σέρβος φόργουορντ, που θα αγωνιστεί δανεικός στην ΑΕΚ από την Παρτίζαν, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων»:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και ξέρω τις απαιτήσεις της. Προέρχομαι, άλλωστε, από μία μεγάλη ομάδα. Ήταν λογικό να πω το "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ. Έχω δεσμούς με Καναδά, αλλά είμαι Σέρβος. Νιώθω τους Έλληνες αδέλφια μου. Πολλοί Σέρβοι προπονητές και αθλητές εδώ και πολλά χρόνια εργάζονται και αγωνίζονται άλλωστε στο ελληνικό μπάσκετ, όπως και στην ΑΕΚ. Γνωρίζω, ότι Sports Director της ΑΕΚ είναι ο κ. Ντράγκαν Σάκοτα.

Γνωρίζω, επίσης, ότι η ΑΕΚ μέσα σ’ ένα χρόνο κατέκτησε τρία τρόπαια, άρα ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Ξέρω καλά, ότι πρέπει να δώσω τα πάντα για ν’ ανταποκριθώ και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου, για να έρθουν κι άλλα τρόπαια στο σύλλογο. Όπως ξέρω και τη δυναμική των οπαδών της ΑΕΚ, που δικαιολογημένα θέλουν την ομάδα πάντα στην κορυφή. Τώρα προέχει, όμως, η δουλειά...».