Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο μοναδικός… με ή χωρίς ban για τον Άρη

Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο μοναδικός… με ή χωρίς ban για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο μοναδικός… με ή χωρίς ban για τον Άρη

bet365

Ο Άρης έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές του με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία καθώς αυτή η υπόθεση δεν έχει σχέση με την προσπάθεια άρσης του ban.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η αρχική οικονομική διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε σημείο τομής και πλέον μένει να φανεί αν οι Άρης και Μιλόσεβιτς θα καταλήξουν σε τελική συμφωνία. Αυτή η υπόθεση δεν έχει σχέση με την προσπάθεια άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει τον 34χρονο φόργουορντ. Για την ακρίβεια, θέλει παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και οι οποίοι θα συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν συντομότερο προσαρμογή των υπόλοιπων.

Βέβαια, βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει ο Άρης σε συμφωνίες με παίκτες είναι να αποκτήσει τη δυνατότητα ελεύθερων μεταγραφών. Επί τούτου, η ΚΑΕ δεν σημειώνει το παραμικρό, απλά περιορίζεται στη… διοχέτευση αισιόδοξης νότας. Ωστόσο, με το ημερολόγιο να δείχνει 13 Αυγούστου και με το Πρωτάθλημα να ξεκινάει ακριβώς σε έξι εβδομάδες, απαιτείται αποτέλεσμα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα