Ολυμπιακός: Σε «ανοικτή» γραμμή με τον Μπράντον Πολ (vids)

Ολυμπιακός: Σε «ανοικτή» γραμμή με τον Μπράντον Πολ (vids)

Ολυμπιακός: Σε «ανοικτή» γραμμή με τον Μπράντον Πολ (vids)
Ο Ντέιβιντ Μπλατ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ για το ενδεχόμενο συνεργασίας στον Ολυμπιακό.

Ο Μπράντον Πολ ήταν και το περσινό καλοκαίρι ανάμεσα στους παίκτες που άρεσαν στον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή, ωστόσο η επιθυμία συνεργασίας υπάρχει και φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ και συζήτησαν το ενδεχόμενο να παίξει στους «ερυθρόλευκους».

Ακόμη παραμένει άγνωστο αν η πρώτη διερευνητική επαφή η οποία υπήρξε έφερε και νέο τηλεφώνημα στον ατζέντη του παίκτη με σκοπό να μιλήσουν πιο ουσιαστικά.

Σίγουρα πάντων ο Ντέιβιντ Μπλατ εξέφρασε στην πλευρά του παίκτη πως τον θέλει στο ρόστερ της ομάδας για να καλύψει τις δύο πλαϊνές θέσεις της περιφέρειας.

Ο Πολ έπαιξε στην Αναντολού Εφές τη σεζόν 2016-17 έχοντας στην Euroleague 8.6 πόντους με 41% στο τρίποντο.

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται σε 64 παιχνίδια με τους Σαν Αντόνιο Σπερς μετρώντας 2.3 πόντους (σε 9' συμμετοχής).

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα με την Ζεγιάνγκ Χουζού έχοντας 28.4 πόντους (με 31.5% στο τρίποντο), 9.1 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα