Ψάχνει συμπαίκτες ο Γουλιέλμος, επίκειται συνάντηση στην ΚΑΕ Άρης

Ψάχνει συμπαίκτες ο Γουλιέλμος, επίκειται συνάντηση στην ΚΑΕ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ψάχνει συμπαίκτες ο Γουλιέλμος, επίκειται συνάντηση στην ΚΑΕ Άρης

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ψάχνει συμπαίκτες στην ΚΑΕ Άρης και είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί συνάντηση επιφανών Αρειανών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε διαδικασία συγκρότησης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, είναι δεδομένο εξάλλου ότι αδυνατεί να κουβαλήσει μόνο τους το οικονομικό φορτίο της εταιρίας, λόγω της ύπαρξης χρεών από την εποχή ιδιοκτησίας του Νίκου Λάσκαρη. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ήδη προχώρησε σε επαφές με επιφανείς παράγοντες του συλλόγου με την προοπτική της συνάντησης όλων – στα γραφεία της ΚΑΕ – στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Στην πραγματικότητα, θέλει να τους αναλύσει όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας αλλά και να ζητήσει τη στήριξή τους με από τη συμμετοχή τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ή την παρουσία τους στην κίνηση των «200» υποστηρικτών, ενός εγχειρήματος που ετοιμάζει η ΚΑΕ. Πληροφορίες θέλουν τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη (πρώην ιδιοκτήτη των Τρικάλων) να έχει απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του κ. Γουλιέλμου και θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED