Μπάνκι: «Ζωής ή θανάτου το ματς με τον Χολαργό!»

Gazzetta team
Μπάνκι: «Ζωής ή θανάτου το ματς με τον Χολαργό!»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μιλώντας για το 3ο ματς της σειράς με τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ (25/5, 17:00, Cosmote Sport 4) στάθηκε στο πόσο πολύ έχει πεισμώσει η ομάδα του για τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Ο Ιταλός τεχνικός είπε αρχικά ότι «είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς της σειράς με τον Χολαργό. Θα το χαρακτήριζα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Έχουμε πεισμώσει μετά την πολύ κακή εμφάνιση – ήττα την περασμένη Τετάρτη» σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Ο Χολαργός έχει την ψυχολογία και τον ενθουσιασμό του στα ύψη. Έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, όταν εμείς δεν δείξαμε ικανοί να διαχειριστούμε σωστά το ματς.

Όσο για το ματς και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του; «Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Από την συμπεριφορά μας στο παρκέ ως την αποτελεσματικότητά μας. Η αποστολή μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι από την αρχή του αγώνα. Να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Χρειάζεται σωστή συμπεριφορά και να ελέγξουμε τα νεύρα μας κατά τη διάρκεια του αγώνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα