Καστρίτης: «Του χρόνου κανείς μας δεν θα έχει δουλειά»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Του χρόνου κανείς μας δεν θα έχει δουλειά»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στις καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας στις δυσκολίες κι έχει μεγάλο μερίδιο για ότι κατάφερε η ομάδα φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Λυπάμαι πολύ για όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ στις τελευταίες ημέρες, για τις συνθήκες που δημιουργούνται καθημερινά, υπό τις οποίες καλούμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να πούμε πολλά, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν δεν φτάσαμε στο μηδέν, είμαστε πολύ κοντά. Αν δεν βρεθεί λύση με γνώμονα το μπάσκετ, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μείνει κανένας στο μπάσκετ, κανείς δεν θα έχει δουλειά υπό τις συνθήκες που θέλουμε και ζητάμε».

Για το αν υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος με όλα όσα συμβαίνουν με τελευταία την αποχώρηση του Παναθηναϊκού, είπε: «Όποιος δεν βλέπει ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί στο γήπεδο, κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Μιλάω για το θέμα της παραμονής και κατάταξης και πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν τα ίδια και χειρότερα μέχρι να κριθεί ο Πρωταθλητής. Είμαι στεναχωρημένος και λυπάμαι».

Σχετικά με το αν θα παραμείνει στην ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Γουλιέλμο ακόμη. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση. Είναι γνωστό και το έχω πει πολλές φορές ότι προφανώς και θέλω να μείνω στην ομάδα. Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα όπως και τι πρέπει να γίνει στην ομάδα μας την επόμενη μέρα. Να συζητήσουμε με γνώμονα το καλό του Άρη. Οι συζητήσεις είναι πολύ επιδερμικές, αλλά απέχουν πολύ από το να κάτσουμε και να συζητήσουμε σε σοβαρή βάση. Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη χρονιά, πιο δύσκολη απ’ ότι έχει βγει προς τα έξω. Θεωρώ ότι η συζήτηση πρέπει να είναι παραπάνω από σοβαρή, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα