Μπράουν και Χόρτον «μοιράστηκαν» το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής

Μπράουν και Χόρτον «μοιράστηκαν» το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής

bet365

Ο Ρίον Μπράουν του Προμηθέα και ο Κρις Χόρτον της Κύμης αναδείχθηκαν MVPs για την 25η αγωνιστική και μίλησαν για την διάκρισή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ των Πατρινών μέτρησε 29 πόντους, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ ο ψηλός των Ευβοιωτών είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 τάπες στη νίκη επί του Λαυρίου, συγκεντρώνοντας επίσης 33 βαθμούς στο ranking.

Ρίον Μπράουν: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στα playoffs»

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Basket League;

Νιώθω υπέροχα. Είναι η πρώτη μου σχετική διάκριση την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Απλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει μια ακόμη σημαντική νίκη.

Τι μπορεί να καταφέρει ο Προμηθέας στα πλέι-οφ;

Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, γιατί όχι και στην τελική φάση. Έχουμε και το ταλέντο και την ικανότητα για κάτι τέτοιο.

Πώς είναι η εμπειρία σου στην Πάτρα και στο ελληνικό Πρωτάθλημα;

Όλα είναι θαυμάσια. Αρκετή δράση, υψηλό επίπεδο και έντονος ανταγωνισμός. Η πόλη της Πάτρας είναι πανέμορφη και απολαμβάνω την παρουσία μου στον Προμηθέα.

Κρις Χόρτον: «Εκτιμώ τη στήριξη του κόσμου τη δύσκολη αυτή χρονιά»

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για δεύτερη φορά στην Basket League της φετινής σεζόν;

Σημαίνει πολλά για εμένα η ανάδειξη μου ως MVP της αγωνιστικής της Basket League για 2η φορά την φετινή σεζόν. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι σημαίνει ότι η σκλήρή δουλειά στις προπονήσεις έχει αντίκρυσμα και ανταμείβεται.

Τι σε δίδαξε η φετινή αγωνιστική χρονιά;

Η φετινή σεζόν με δίδαξε να δίνω μεγαλύτερη σημασία στις μικρές λεπτομέρειες και ότι πρέπει συνεχώς να δουλεύω, ώστε να βελτιώνεται διαρκώς το παιχνίδι μου.

Ποιό είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φίλους της Κύμης;

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Κύμης για την στήριξη τους στην ομάδα μας όλη την χρονιά. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά εκτιμούμε το γεγονός ότι οι φίλαθλοι μας ήταν δίπλα μας και στα εντός έδρας παιχνίδια και σε κάποια εκτός. Ωφείλω να τους πω και προσωπικά να τους πω ότι εκτιμώ πάρα πολύ το ότι μας υποστήριξαν μέχρι το τέλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα