Παπαθεοδώρου: «Χρειαζόμαστε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Χρειαζόμαστε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (16/3, 15:45) αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου με τον Τζόντρε Τζέφερσον να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Η απόφαση για τη συμμετοχή του θα ληφθεί την τελευταία στιγμή και αναλόγως της κατάστασης της υγείας του. Σε περίπτωση απουσίας του Τζέφερσον, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα μείνει με τρεις ψηλούς (σ. σ. Γκάρετ, Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος).

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε περισσότερο στο επίπεδο της ομάδας της Λήμνου αλλά και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. «Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, μια ομάδα που μπορεί να είναι για πρώτη φορά στην Basket League, αλλά τόσο οι εμφανίσεις της, όσο και τα αποτελέσματά της, δείχνουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα μας για να ελέγξουμε τις καλές συνεργασίες που έχουν και ένα ώριμο και δημιουργικό παιχνίδι στην επίθεση για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα