Χωρίς Μποχωρίδη η προπόνηση του Άρη

Χωρίς Μποχωρίδη η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Χωρίς Μποχωρίδη η προπόνηση του Άρη

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Άρης μπήκε σε εβδομάδα φιλικών αγώνων καθώς εκτός αυτού (20/2, 18:00) με τον Ερμή Λαγκαδα, θα αντιμετωπίσει και τη Λουκόιλ Λέφσκι το ερχόμενο Σάββατο (23/2). Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα (18/02) το απόγευμα οι παίκτες του ΑΡΗ, μετά το χθεσινό (17/02) ρεπό. Η τρίτη βδομάδα προετοιμασίας περιλαμβάνει δυο φιλικούς αγώνες, αυτόν της Τετάρτης (20/02) κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, που είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση του φίλου της ομάδας μας, Δημήτρη. Και αυτόν του προσεχούς Σαββάτου (23/02), απέναντι στηLukoil Levski, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Σερρών.

Απών από τις προπονήσεις της ομάδας είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ενσωματώθηκε σήμερα (18/02) στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, που θα δώσει τα δυο τελευταία της παιχνίδια, στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Το αυριανό (19/02) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα