Όταν ο Πιτίνο... στεναχώρησε τον Πέιν! (vid)

Όταν ο Πιτίνο... στεναχώρησε τον Πέιν! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Όταν ο Πιτίνο... στεναχώρησε τον Πέιν! (vid)

bet365

Ο Έιντριαν Πέιν θα αγωνιστεί και φέτος στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος τον είχε... πικράνει πριν από επτά χρόνια!

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα αποτελέσει μία λύση στα χέρια του προπονητή των «πρασίνων» για τη front line της ομάδας μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, τον οποίο μάλιστα είχε αντιμετωπίσει στα χρόνια του NCAA και μάλιστα σε... νοκ άουτ αναμέτρηση!

Κυριακή με Super Derby προσφορές*! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ήταν η σεζόν 2011-12 όταν το Λούιβιλ του Ρικ Πιτίνο αντιμετώπιζε το Μίσιγκαν Στέιτ του Έιντριαν Πέιν (αλλά και του... Ντρέιμοντ Γκριν!) στο πλαίσιο του τουρνουά της West Regional, με φόντο την είσοδο στο Final 4 της Νέας Ορλεάνης. Ο αγώνας διεξάγονταν στο -τότε- «US Airways Center» (σ.σ. τη νυν «Talking Stick Resort Arena» που χρησιμοποιούν ως έδρα οι Φοίνιξ Σανς) και ήταν για τα ημιτελικά του θεσμού.

Οι «Cardinals» του Ρικ Πιτίνο επικράτησαν με 57-44, σε ένα ματς όπου είχαν κυριαρχήσει οι άμυνες! Ο Πέιν ήταν «πενταδάτος» και σε 21 λεπτά συμμετοχής είχε 4 πόντους με 1/4 δίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 1 λάθος. Το Λουιβιλ πήρε και το εισιτήριο για το Final 4 αλλά... ατύχησε να βρει στο δρόμο του το Κεντάκι του Άντονι Ντέιβις και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει εκείνη τη χρονιά τον τίτλο.

Δείτε το βίντεο από τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Λούιβιλ-Μίσιγκαν Στέιτ με τη «μάχη» των Πιτίνο και Πέιν!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα