Μαργαρίτης: «Αφήσαμε πίσω μας τα προβλήματα»

Gazzetta team
Μαργαρίτης: «Αφήσαμε πίσω μας τα προβλήματα»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στη Ρόδο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

«Αφήσαμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα τα οποία δεν χρειάζεται να τα συζητάμε και να τα ανακυκλώνουμε γιατί δεν προσφέρει το παραμικρό και δεν κάνει καλό στην ομάδα. Η ουσία είναι αυτό που δείξαμε στο γήπεδο, βγάλαμε ενέργεια, πιέσαμε τον Κολοσσό και δεν του δώσαμε το ανοιχτό γήπεδο στο οποίο είναι πολύ καλός. Θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και συμπλήρωσε.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, όπως ο Τέπιτς αγωνιζόμενος στη θέση «4», ο Σχίζας… όλα τα παιδιά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας οι οποίοι κάθε χρόνο είναι εδώ και μας στηρίζουν».

Σε ερώτηση για την πρόκληση του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Κύμη, είπε: «Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κοιτάξω τόσο μακριά, αυτός ο αγώνας θα γίνει τον Φεβρουάριο. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι ο αγώνας με τη Χαποέλ Χολόν τον οποίον πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα