Σκουλίδας: «Από το πρώτο λεπτό να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Από το πρώτο λεπτό να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο»

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για το ματς του Χολαργού με τον Ήφαιστο, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει πως το θέλει περισσότερο από τον αντίπαλο της.

To blog του Σκουλίδα στον ΕΣΑΚΕ

Είμαστε έτοιμοι για άλλη μια αγωνιστική στην BetShop Basket League αυτή τη φορά απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, μια νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα. Μια πολύ καλή ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, η οποία προέρχεται από μια πολύ καλή εντός έδρας νίκη απέναντι στον Προμηθέα.

Θα παραμείνει αήττητη η Γιούβε; Το ντέρμπι στο Τορίνο παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Κι εμείς όμως προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική και ιστορική για την ομάδα μας νίκη, καθώς ήταν η πρώτη για τον Χολαργό εκτός έδρας στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε πολύ ενέργεια και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε για να σταματήσουμε τους σκόρερ της αντίπαλης ομάδας!

Πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον Ήφαιστο το παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Να είμαστε επιθετικοί και στο κομμάτι της άμυνας, όσο και στην επίθεση, όπου πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του στόχου μας που είναι η νίκη, θα παίξει και ο κόσμος. Επιστρέφουμε στην έδρα μας, μετά από μια σπουδαία νίκη και περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο για να μας βοηθήσει με την φωνή του να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα