ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οικονόμου: «Έχουμε δύσκολο έργο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Οικονόμου: «Έχουμε δύσκολο έργο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Οικονόμου: «Έχουμε δύσκολο έργο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

O Nίκος Οικονόμου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Υπέγραψε ως το τέλος της φετινής σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για τις επόμενες 2.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Οικονόμου ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανιώνιο, με τον Έλληνα κόουτς να στέκεται στο δύσκολο έργο της ομάδας του στη συνέχεια.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου και με δικαίωμα ανανέωσης της ΚΑΕ για τις περιόδους 2019-2020 και 2020-2021, εφόσον επιτυγχάνεται, τουλάχιστον, ο στόχος της συνεχούς συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα μπάσκετ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον Πανιώνιο που έχω παίξει μπάσκετ, ήμουν ασίσταντ κόουτς και πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες και να διαπιστώσω σε ποιά κατάσταση βρισκόμαστε. Ο Πανιώνιος έχει σημειώσει δυο νίκες και έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί πρόκειται για το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισόβαθμες. Θέλει πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο και υπόσχομαι μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος, με την παραμονή του στην Α1 κατηγορία που είναι ο κύριος στόχος του.

Έχουμε δεί ποιά είναι η δύναμη του κόσμου του Πανιωνίου και το γνωρίζουν όλοι στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά αναμφίβολα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο, γιατί ειδικά στην έδρα μας αποκτούμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας».