Εκ νέου νοκ άουτ ο Ρατάν - Μέις

Κάτια Πετροπούλου
Εκ νέου νοκ άουτ ο Ρατάν - Μέις

bet365

Νέος τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Εξέιβιερ Ρατάν - Μέις, που δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου (25/11, 15:00), για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Legend Ballers: €1000 μετρητά* σε επιλεγμένους αγώνες Euroleague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Καναδός γκαρντ της ΑΕΚ ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό στον δεξί ώμο, ωστόσο στο ματς με την Άντβερπ υπέστη νέο στο πόδι.

Ο 24χρονος παίκτης αγωνίστηκε για περίπου τρία λεπτά κόντρα στη βέλγικη ομάδα, καθώς αποκόμισε αιμάτωμα στο δεξιό δικέφαλο γαστροκνήμιο, όπως αναφέρει η ενημέρωση της «Βασίλισσας».

Ο Ρατάν-Μέις θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ για μία εβδομάδα και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, όπως ακολουθούν και οι Ξανθόπουλος - Καββαδάς.

Αναλυτικά:

«H αναμέτρηση με τον ‘Ηφαιστο Λήμνου πλησιάζει, αλλά τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τη "Βασίλισσα".

Νοκ άουτ για μία εβδομάδα τέθηκε εκ νέου ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις, ο οποίος «κληρονόμησε» ένα αιμάτωμα στο δεξιό δικέφαλο γαστροκνήμιο, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, όπως διαγνώσθηκε στην εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στην "Ευρωκλινική Αθηνών".

Υπενθυμίζεται, ότι ο Καναδός γκαρντ είχε καταφέρει να "νικήσει" το χρόνο, με τη συμβολή του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, με συνέπεια να ξεπεράσει "εν πολλοίς" το πρόβλημα στην ακρωμιοκλειδική και να παίξει στο Βέλγιο.

Εκτός του Μέις, δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση (και) οι τραυματίες Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς. Όλοι τους ακολουθούν σταθερά θεραπευτική αγωγή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα