Ξεκίνημα με Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στο τουρνουά της Κύπρου

Gazzetta team
Ξεκίνημα με Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στο τουρνουά της Κύπρου

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ (21:00) στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που ξεκινά στην Κύπρο, ενώ στο άλλο ματς η Χίμκι θα παίξει με την Μακάμπι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα φιλοξενηθεί στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία της Κύπρου από τις 14 ως τις 16 Σεπτέμβρη.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ Αθηνών, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι, χαρίζοντας σπουδαίες αναμετρήσεις στην Μεγαλόνησο.

Πρεμιέρα με το ματς της Μακάμπι κόντρα στη Χίμκι στις 18:30, ενώ στην αναμέτρηση του ελληνικού ενδιαφέροντος ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ (21:00).

Το τουρνουά αποτελεί γερό τεστ για τις τέσσερις ομάδες λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, τόσο στα πρωταθλήματα των χωρών τους, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον Παναθηναϊκό δεν ταξίδεψαν για Κύπρο οι Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, αφού είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενώ ο Λεκαβίτσιους είναι στην αποστολής της Λιθουανίας.

Όσον αφορά την ΑΕΚ δεν έχει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που βρίσκεται επίσης στην αποστολή της Εθνικής, ενώ εξαιτίας τραυματισμών δεν βρίσκονται στην Κύπρο οι Εξέβιερ Ρατάν Μέις, Χάουαρντ Σαντ Ρος και Βασίλης Καββαδάς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χίμκι

21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

17:30 Χίμκι – ΑΕΚ

20:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

17:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ

19:30 Παναθηναϊκός – Χίμκι

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα