Νταλό: «Ο Τουπάν θα ταιριάξει τέλεια στον Ολυμπιακό»!

Νταλό: «Ο Τουπάν θα ταιριάξει τέλεια στον Ολυμπιακό»!
Ο γκαρντ του Άρη, Μπορίς Νταλό δίνει μια πρώτη... γεύση στο gazzetta.gr για τον καλό του φίλο, Αξέλ Τουπάν, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση για τη νέα χρονιά, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Αξέλ Τουπάν.

Ο Γάλλος παίκτης, που έδειξε τα... διαπιστευτήριά του την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα της Ζαλγκίρις, θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο στο «2» από τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «3» αν χρειαστεί.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Τουπάν θα παίξει στην Ελλάδα, αλλά δεν θα είναι... μόνος, αφού θα βρει αρκετούς γνωστούς στην Basket League.

Ένας από αυτούς και ο συμπατριώτης του, Μπορίς Νταλό, ο οποίος θα φοράει την μπλούζα του Άρη τη σεζόν 2018-19 - μετά την θητεία του στον Πανιώνιο - και είναι καλός φίλος με το νέο μέλος των Πειραιωτών.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη των «κυανέρυθρων», ο οποίος είπε αρχικά για τα στοιχεία που μπορεί να δώσει ο Τουπάν στους «ερυθρολεύκους»: «Είναι μια πολύ καλή κίνηση και για τις δύο πλευρές! Νομίζω πως ο Αξέλ θα ταιριάξει τέλεια στον Ολυμπιακό! Θα φέρει πειθαρχία, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, επειδή είναι ένας αμυντικός υψηλού επιπέδου. Ίσως ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη! Θα προσφέρει μέσω της δημιουργίας στο τρανζίσιον, ενώ έχει και μεγάλο IQ επιθετικά».

Όσο για το αν ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ ζήτησε τις συμβουλές του, μιας και ο ίδιος ήταν κάτοικος Νέας Σμύρνης και γνωρίζει πλέον την Αθήνα, αποκάλυψε: «Ναι, με κάλεσε πριν λίγες ημέρες, για να μου πει τα νέα! Με ρώτησε για την Αθήνα και την ζωή στην Ελλάδα. Τού είπα πως η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη και πως θα του άρεσε πολύ να ζει εδώ. Ειδικά το να είναι μέρος μιας εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα και την Ευρώπη!».

Με την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Νταλό έσπευσε να συγχαρεί τον φίλο του και σχολίασε: «Έχουμε παίξει αντίπαλοι στο παρελθόν. Είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις ενάντια σε παιδιά που εκτιμάς εκτός παρκέ. Βέβαια, στην διάρκεια του αγώνα δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλα πράγματα, πέρα από το παιχνίδι μας. Εκεί είμαστε αντίπαλοι. Μετά μπορούμε να τα πούμε εκτός παρκέ και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα