Καββαδάς: «Δεν θέλω να παραπονιέμαι, για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Καββαδάς: «Δεν θέλω να παραπονιέμαι, για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Καββαδάς: «Δεν θέλω να παραπονιέμαι, για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη»

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο gazzetta.gr για την 5η θέση που τερμάτισε η ΑΕΚ στην regular season του πρωταθλήματος, σχολίασε το χρόνο συμμετοχής που παίρνει από τον προπονητή του και αναφέρθηκε στα playoffs με τον ΠΑΟΚ.

Με νίκη επί της Κύμης και στην 5η θέση της κατάταξης ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την κανονική περίοδο της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν της ομάδας της Εύβοιας με 82-76, με τον Βασίλη Καββαδά να έχει μερίδιο ευθύνης στο αποτέλεσμα, αφού σε 19:56 μέτρησε 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και 0 λάθη.

Ο 26χρονος ψηλός σχολίασε στο gazzetta.gr το τελευταίο ματς της ομάδας του, υποστηρίζοντας: «Το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Τελείωσε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και δόξα τω Θεώ μέχρι τώρα η ΑΕΚ είχε καταφέρει απίστευτα πράγματα. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο σε αυτό ήταν ότι ήμασταν όλοι υγιείς. Από εκεί και πέρα, αρχίζει κάτι διαφορετικό, τα playoffs, και οι περισσότεροι που έχουν εμπειρία ξέρουν στην ομάδα τι πάει να πει αυτό. Ξεχνάμε την Κύμη γρήγορα, θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε λίγο, αν και αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί παίζουμε την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ».

Ο σέντερ της «Βασίλισσας» είναι ένας από τους παίκτες φέτος με τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής (8:58 κ.μ.ό. σε 19 ματς), αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον αποπροσανατολίζει από την δουλειά του: «Όντως έχω λίγο χρόνο συμμετοχής φέτος (γέλια). Παρόλα αυτά, η ομάδα πάει πολύ καλά και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της. Δεν θέλω ούτε να παραπονιέμαι, ούτε να δημιουργώ το παραμικρό θέμα στην ομάδα. Θέλω να είμαι σοβαρός, επαγγελματίας κι όποτε μου ζητείται από τον προπονητή, να μπαίνω και να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται».

Όσο για τα playoffs με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το 0-2 που έχει η ΑΕΚ με τους Θεσσαλονικείς στην regular season, τόνισε: «Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Είναι ένα νέο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε εκεί, να είμαστε σοβαροί, μαχητικοί και να κερδίσουμε το πρώτο ματς, για να έχουμε ελπίδες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα