Βετούλας: «Τελείωσε με γλυκό τρόπο μια δύσκολη χρονιά»

Gazzetta team
Βετούλας: «Τελείωσε με γλυκό τρόπο μια δύσκολη χρονιά»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την νίκη του Ρεθύμνου επί του Πανιωνίου κι έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής των Κρητικών σχολίασε στην Συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την παραμονή του στην κατηγορία και ιδιαίτερα στον κόουτς που ανέλαβε ένα δύσκολο έργο. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και ότι η ομάδα τους έμεινε στην κατηγορία και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Από κει και πέρα, στο σημερινό ματς μπήκαμε με διάθεση να παίξουμε και να κερδίσουμε. Δε θέλαμε να είμαστε χωρίς νεύρο. Κερδίσαμε δίκαια. Είχαν συμμετοχή όλα τα παιδιά και βοήθησαν να τελειώσει αυτή η δύσκολη χρονιά με έναν γλυκό τρόπο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Στο τακτικό κομμάτι αφήσαμε τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός στο λόου πόστ, που ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός. Δεν θέλαμε να μας βάλουν σουτ από την περιφέρεια για να μην ανοίξουν το ματς επιθετικά, αφού ξέραμε ότι είχε χαμηλό μ.ο. στην επίθεση. Στη δική μας επίθεση θέλαμε να χτυπήσουμε τα αργά πόδια του Κράβιτς που στο πικ εν ρολ πήραμε κάποια λέι απ, έξτρα πάσες και σουτ και αυτό φάνηκε και από τα 12 τρίποντα που πετύχαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα