Καλαμπάκος: «Δεν ξέρω αν είναι ατυχία, βλακεία ή ανησυχία»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Δεν ξέρω αν είναι ατυχία, βλακεία ή ανησυχία»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος στάθηκε στις χαμένες βολές στο τέλος του αγώνα και εξήγησε ότι η ομάδα του πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει μια ώρα νωρίτερα με την υπόθεση της παραμονής.

Ο τεχνικός του Κόροιβου δήλωσε αρχικά: «Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη για την μεγάλη χρονιά που έκανε, ειδικά στα τελευταία 3/4 του πρωταθλήματος. Πραγματικά νομίζω ότι είναι άξιος συγχαρητηρίων και αυτός και η ομάδα του και όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μας έχει μείνει μια πίκρα γιατί ήταν ένας τρόπος να «καθαρίσουμε» από σήμερα και να μην πάμε πάλι στην τελευταία αγωνιστική, γιατί τα μαθηματικά είναι πάντα μαθηματικά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Οπότε νομίζω ότι χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Μεταξύ άλλων ο Ντίνος Καλαμπάκος, είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτική η Κύμη και μας έβαλε δύσκολα Ενώ είχαμε πει να σταματήσουμε το transition, που είναι ένα μεγάλο της όπλο και της δίνει ψυχολογία και ρυθμό, δεν τα καταφέραμε. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πιο οργανωμένοι. Μια ομάδα που κινδυνεύει και η «θηλιά αρχίζει και σφίγγει», αρχίζει να αντιδρά και να κάνει πρωτόγνωρα πράγματα, όπως ήταν για εμάς η άμυνα που παίξαμε με τόσο πάθος, δεν μας είχαν συνηθίσει έτσι οι παίκτες μας όλη την χρονιά.

Το παιχνίδι πήγε έτσι όπως πήγε, στα τελευταία 3 λεπτά είχαμε 1 στις 6 βολές, να το θεωρήσουμε αυτό ατυχία, να το θεωρήσουμε βλακεία , να το θεωρήσουμε ανησυχία δεν ξέρω. Το παιχνίδι πήγε στον πόντο και στο σουτ, γιατί έβαλε και ένα μεγάλο τρίποντο ο ΜακΦάντεν και έγειρε τελικά η πλάστιγγα προς την Κύμη».

Και κατέληξε: «Αν μας έλεγαν ότι θα ερχόμασταν εδώ και θα παίζαμε και θα χάναμε έτσι, μπορεί και να ήταν κανείς ευχαριστημένος, αλλά έτσι όπως ήμασταν πιεσμένοι εμείς έπρεπε αυτό το παιχνίδι να το παίρναμε για να γυρνάγαμε σαν πανηγύρι στην Αμαλιάδα. Δυστυχώς η επιστροφή θα είναι ξανά πολύ δύσκολη.

Σε τρεις μέρες παίζουμε ξανά ένα παιχνίδι, πρέπει να το κερδίσουμε και να δούμε τι θα γίνει και με τα άλλα ματς, για να πούμε ότι σωθήκαμε και αυτήν την χρονιά. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι και θα τα πούμε την Κυριακή τα υπόλοιπα. Ξανά συγχαρητήρια στην Κύμη και καλή συνέχεια στα play off».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα