Παπαθεοδώρου: «Σημαντική νίκη, δεν υπάρχει φαβορί στα playoffs»

Παπαθεοδώρου: «Σημαντική νίκη, δεν υπάρχει φαβορί στα playoffs»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου (67-81) και μίλησε για τα playoffs.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» σχολίασε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Γνωρίζαμε την δυσκολία του παιχνιδιού. Ξέραμε πως ο Πανιώνιος έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή και θα είχε αυξημένο το ένστικτο της επιβίωσης. Εμείς θέλαμε να επιστρέψουμε από την ήττα με τον Ολυμπιακό και να εξασφαλίσουμε τα playoffs. Εξισορροπήσαμε τα "θέλω" του Πανιωνίου και πήραμε μια σημαντική νίκη. Η είσοδος του Τσόχλα μας βοήθησε πολύ, να δημιουργήσουμε και να εκτελέσουμε με καλές προϋποθέσεις και να ανοίξουμε την άμυνα του Πανιωνίου. Πήραμε καλές αποφάσεις και παίξαμε έξυπνα, πήραμε μια νίκη που μας δίνει την τετράδα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι να δείξουμε καλό πρόσωπο, η διακοπή δεν μας έκανε καλό και δεν είναι εύκολο να μείνει μια ομάδα 3 εβδομάδες χωρίς παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε καλά την Κυριακή και να περιμένουμε τα playoffs, να ξεκινήσουν. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Πανιώνιο, μαζί με το Περιστέρι είναι οι πιο μπασκετικές πόλεις, κι ελπίζουμε να κάνουν καλύτερες επιλογές όσον αφορά την κατηγορία».

Για το ενδεχόμενο σταύρωμα με την ΑΕΚ στα playoffs και αν είναι ο ΠΑΟΚ φαβορί είπε: «Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα με την ολοκλήρωση. Είναι σημαντικό που έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν υπάρχει φαβορί, είναι μικρές οι διαφορές. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα