Προσωρινή επιτροπή διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης

Προσωρινή επιτροπή διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προσωρινή επιτροπή διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης

bet365

Ο Νίκος Λάσκαρης πήρε στα χέρια του την επιστολή του ΑΣ με τα ονόματα των ανθρώπων που θα σχηματίσουν την προσωρινή επιτροπή διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης και όπως είχε δεσμευτεί έδωσε τη συγκατάθεσή του.

Ουσιαστικά οι «κίτρινοι» μπαίνουν σε μεταβατικό στάδιο έως ότου δηλαδή ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της πλευράς του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με την ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την εταιρία. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Νίκο Ζεϊμπέκη και Παναγιώτη Καπάζογλου και αναλαμβάνει δράση με σκοπό να διαχειριστεί την καθημερινότητα της ομάδας και κυρίως να κοιτάξει πηγές εσόδων. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν εξάλλου ότι έπειτα από επαφές που ήδη έγιναν, λίαν συντόμως αναμένεται να ανακοινωθούν συμφωνίες σε εμπορικό επίπεδο οι οποίες θα δώσουν ανάσα στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα