«Φευγάτος» και ο Μπένσον από τον Άρη

«Φευγάτος» και ο Μπένσον από τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Φευγάτος» και ο Μπένσον από τον Άρη

bet365

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει ο Άρης καθώς ο Κιθ Μπένσον αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άρη. Ο Αμερικανός έκανε αποδεκτή πρόταση που δέχθηκε από ομάδα του εξωτερικού και μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης μοιάζει καταδικασμένος των ανυπέρβλητων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε όλα τα επίπεδα καθώς η απόφαση του Κιθ Μπένσον να αποχωρήσει από την ομάδα στοιχειοθετεί το τελευταίο χτύπημα. Ο Αμερικανός είχε απορρίψει προτάσεις από την Α2 Τουρκίας και από μια πολωνική ομάδα, πρόσφατα όμως δέχθηκε προσφορά (σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τα χρήματά που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον Άρη) από άλλη ομάδα του εξωτερικού. Υπό αυτές τις συνθήκες ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από τον Άρη και ταυτόχρονα δείχνει αποφασισμένος να χαρίσει χρήματα. Η ΚΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τη σχετική πληροφορία σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη για τον τρόπο λύσης του συμβολαίου. Ο Μπένσον αποφάσισε να αποχωρήσει τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του.

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντικότατη αγωνιστική απώλεια για τον Άρη ο οποίος πλέον μένει με μόλις δύο ξένους παίκτες αντιμετωπίζοντας σημαντικό πρόβλημα προσέγγισης αντικαταστατών. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν μάλιστα ότι στα όριά του βρίσκεται και ο Γκάρι Μπελ. Για την ακρίβεια, ο Αμερικανός φέρεται να έστειλε εξώδικο στην ΚΑΕ με την οποία ζητάει την καταβολή των οφειλόμενων δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν σκοπεύει να περιμένει για πολύ καιρό ακόμη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα