Νίκη επί του ΓΣΛ/Φάρου υπό το βλέμμα του Νίκου Λάσκαρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Νίκη επί του ΓΣΛ/Φάρου υπό το βλέμμα του Νίκου Λάσκαρη

bet365

Ο Άρης επικράτησε του Γ.Σ.Λ. Φάρου με 86-72 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall και τον οποίον παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης.

Ο τελευταίος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη λόγω της συμφωνίας με τους Τούρκους επιχειρηματίες και παράλληλα είχε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη σε ότι αφορά τόσο λειτουργικά θέματα της ομάδας όσο και για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Σήμερα(25/11) το απόγευμα βρέθηκε στο Nick Galis Hall όπου και παρακολούθησε τη νίκη επί του ΓΣΛ/Φάρου με 86-72. Εκτός των απουσιών των δύο διεθνών, στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν για τους «κίτρινους» οι Βον, Πέτγουεϊ, Μοράντ λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν οι Μούρτος, Ουίβερ, Πουλιανίτης.

Δεκάλεπτα: 21-27, 45-38, 61-58, 86-72

ΑΡΗΣ(Γιαννάκης): Καλαϊτζάκης 5(1), Φλιώνης 7, Τσαϊρέλης 5(1), Πουλιανίτης 13(1), Χρηστίδης 7, Μούρτος 18(1), Ουίβερ 17, Μπένσον 6, Μπελ 6(2), Λαζάρου 2.

Γ.Σ.Λ. ΦΑΡΟΣ(Παπαδόπουλος): Ντρέιπερ 9(3), Παπαμακάριος 4(1), Μαραγκός 11(1), Μουράτος 6, Χατζηκυριακίδης 5(1), Βαβάτσικος 6(1), Παπαντωνίου 10(1), Γκάλογουεϊ 9(1), Στυλιανού 12(4).

Καμπερίδης: «Ξέφυγαμε από τη ρουτίνα»

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, στάθηκε στη χρησιμότητα του φιλικού αγώνα: «Ήταν χρήσιμο φιλικό, γιατί καταρχήν ξεφύγαμε από τη ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και ταυτόχρονα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, τα οποία σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Μπαίνουμε σε βδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων και με την επιστροφή των διεθνών αλλά και των τραυματιών θα προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα