Η απάντηση του Μπαφέ στον Γιαννακόπουλο στο διάλειμμα της κλήρωσης των διαιτητών

Newsroom
Μπαφές
Ο sports director του Ολυμπιακού απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια της διακοπής της διαδικασίας της κλήρωσης των διαιτητών,

Η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών είχε ως αποτέλεσμα να διευθύνουν το Game 4 οι Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης. Κατά τη διάρκεια, υπήρξε μία μικρή διακοπή στην οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές είχαν έναν μικρό διάλογο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είπε πως «θέλει να είναι καλά οι Αγγελόπουλοι» ενώ εξέφρασε την απορία του για το κόψιμο των δημοσιογράφων από το τσάρτερ «επειδή δεν έγραψαν όσα έκανα με την Μακάμπι». Ο Χρήστος Μπαφές απάντησε με τη σειρά του πως, «οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕΠαναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν σηκωνουμε δκόνη. Επίσης όταν λες για τους δημοσιογράφους δε στα μετέφεραν καλά. Δεν τους κόψαμε γι αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα