Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήλθαν σήμερα μετά το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν» (vid)

Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για τον πρώτο ημιτελικό με το Περιστέρι και μίλησε για την προσαρμογή των Πειραιωτών στα νέα δεδομένα μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μουσταφά Φαλ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στα ημιτελικά των play off μετά από τη νίκη επί του Περιστερίου bwin και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς στο οποίο δεν επιτρέπεται να κάνεις λάθος γιατί πρέπει να κάνεις δυο νίκες. Αν κάνεις λάθος και πας στην έδρα του αντιπάλου, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Το Περιστέρι είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με καλό προπονητή και καλό ρόστερ. Πάντα παίζει και στις δυο πλευρές του γηπέδου με ένταση και καλές συνεργασίες. Σαν πρώτο παιχνίδι για εμάς μετά την επιστροφή μας από το Final Four, θα έλεγα πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή ομάδας για να παίξουμε.

Το ότι κερδίσαμε είναι σημαντικό. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αναδιοργανωθούμε, θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια δεδομένα γιατί η απουσία του Φαλ μας δημιουργεί ένα σοβαρό θέμα. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να βρούμε λύση. Ελπίζοντας ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε στο Περιστέρι για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους φιλάθλους ήλθαν σήμερα μετά το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν χθες γιατί οι περισσότεροι κοιμήθηκαν 5:30-6 το πρωί. Και να δώσω μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για τον μεγάλο θρίαμβο».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα