Άρης: Καταγγέλλει ηλικιωμένο οπαδό του Προμηθέα ότι κλώτησε τους παίκτες του Άρη!

Άρης: Καταγγέλλει ηλικιωμένο οπαδό του Προμηθέα ότι κλώτησε τους παίκτες του Άρη!

Ο Άρης

bet365

Η ΚΑΕ Άρης θα προχωρήσει σε καταγγελία καθώς ένας ηλικιωμένος οπαδός του Προμηθέα πήγε και κλώτσησε τους παίκτες της ομάδας καθώς πανηγύριζαν το καλάθι του Βασίλη Τολιόπουλο.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε μετά το τρίποντο νίκης του Βασίλη Τολιόπουλο καθώς ενώ πανηγύριζαν οι παίκτες του Άρη έχοντας «πλακώσει» τον 28χρονο γκαρντ αφού αυτός ήταν ξαπλωμένος στο παρκέ, ένας «φίλαθλος» του Προμηθέα πήγε και κλώτσησε έναν από αυτούς.

Γι’ αυτόν τον λόγο επικράτησε ένταση στο «Δ. Τόφαλος» μέχρι την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και προς αποφυγήν εκτροχιασμού της κατάστασης. Η ΚΑΕ Άρης αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του «φιλάθλου» που… κλωτσάει αθλητές.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook αναρτώντας το σχετικό βίντεο. «Αυτός που κλωτσά τους παίκτες μας ποιος είναι κύριοι του Promitheas Patras b.c. ??? Η ΔΕΑΒ που βρίσκεται??? Οι σεκιούριτι που είναι??? Η αστυνομία που κοιτάζει??? Αν είστε όλοι εκεί για να βλέπετε το παιχνίδι, πληρώστε εισιτήριο τουλάχιστον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα