Άρης: Πηγαίνει στην Πάτρα για το break πρόκρισης στον… τελικό με τον Προμηθέα

Άρης: Πηγαίνει στην Πάτρα για το break πρόκρισης στον… τελικό με τον Προμηθέα

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης οδήγησε τη σειρά με τον Προμηθέα σε τρίτο παιχνίδι (23/5, 20:15) και θα πάει στην Πάτρα με σκοπό να κάνει το break και να προκριθεί στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις προηγούμενες (φετινές) παρουσίες του Άρη στην Πάτρα δεν κύλησαν ευχάριστα καθώς το κόστος των αγωνιστικών κενών ήταν δυσβάσταχτο. Το κύριο πρόβλημά τους είναι η αντίδρασή τους στο δεύτερο ημίχρονο. Στον αγώνα για το Top6 ο Προμηθέας έκανε επιμέρους σκορ 54-24 στο δεύτερο μέρος φθάνοντας σε μια άνετη νίκη. Στον δε πρώτο αγώνα της σειράς, οι Πατρινοί επικράτησαν με 24-14 στην τελευταία περίοδο διατηρώντας έτσι το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτά τα στοιχεία αυτομάτως υποδεικνύουν στον Άρη τί πρέπει να διορθώσει για να φθάσει στην πρόκριση στην ημιτελική φάση.

«Για μας ο αγώνας είναι ο δεύτερος συνεχόμενος ‘τελικός’. Τη Δευτέρα ήταν ο πρώτος, όπου έπρεπε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Φτάσαμε στο σημείο όπου όλα κρίνονται σε 40 λεπτά. Γι’ αυτό, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα… Αυτός που θα έχει τη μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή του, θα είναι ο νικητής. Ελπίζουμε και θέλουμε αυτή η ομάδα να είμαστε εμείς», δήλωσε ο Χρήστος Χασανίδης, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες και ανήμερα του αγώνα ο Γιάννης Καστρίτης θα αποφασίσει – μεταξύ του Τζόναθαν Σταρκ και του Έρικ Ριντ – για τη θέση του έκτου ξένου. Ο πρώτος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα