Σλούκας: Αποθέωση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και την κόρη του (vid)

Σλούκας: Αποθέωση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και την κόρη του (vid)

Σλούκας

bet365

Ο Κώστας Σλούκας εμφανίστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ αγκαλιά με την κόρη του και χειροκροτήθηκε έντονα από τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR.

Περισσότερο από μία ώρα πριν από το τζάμπολ του εξ αναβολής αγώνα κόντρα στον Προμηθέα, ο αρχηγός των «πρασίνων» βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες του κλειστού.

Ο Κώστας Σλούκας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αγκαλιά με την κόρη του και χειροκροτήθηκε έντονα από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Όπως είναι γνωστό ο 34χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους «πράσινους» σε αυτό το ματς.

Συγκεκριμένα υποφέρει από θλάση και υποβάλλεται συνέχεια σε θεραπείες. Η κατάστασή του εκτιμάται μέρα με την ήμερα έχοντας στόχο να είναι πανέτοιμος στο Final Four του Βερολίνου.

Φυσικά θα απουσιάσει και από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα (13/5) στο «Αλεξάνδρειο» της Θεσσαλονίκης.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα