ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στους «αιώνιους» για τη παρουσία τους στα play off

Newsroom
Ο Σλούκας του Παναθηναϊκού με τον Γουόκαπ του Ολυμπιακού
Ο ΕΣΑΚΕ έστειλε τα συγχαρητήρια του σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την είσοδό τους στα φετινά play off της Euroleague.

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 2η θέση της κατάταξης και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μακάμπι-Μπασκόνια, ενώ ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα, έχοντας ωστόσο το μειονέκτημα της έδρας.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός βρίσκονται στα PlayOffs της Euroleague.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τους αθλητές, προπονητές, επιτελεία υποστήριξης και διοικήσεις των Παναθηναϊκού AKTOR, Ολυμπιακού για την πρόκριση τους στα PlayOffs της Euroleague.

Η πρόκριση των δύο ομάδων αντανακλά στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εύχονται στις ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακό καλή επιτυχία στα PlayOffs και στο Final Four του Βερολίνου να πάρουν μέρος και οι δύο ελληνικές ομάδες!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα