Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τις... Ματωμένες Φτερούγες

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τις... Ματωμένες Φτερούγες

Newsroom
.

bet365

Με αφορμή το blog του Νίκου Παπαδογιάννη στο Gazzetta για τη μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ στον ΠΑΟΚ, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr με τίτλο «Ματωμένες φτερούγες για τον Πόρτερ», η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει τα εξής:

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, αρθρογράφοι οι οποίοι θέλουν να θεωρούν το εαυτό τους σοβαρό και σκεπτόμενο και που έχουν καταγράψει μια πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας, να έρχεται μία στιγμή μέσα το χρόνο που η πένα τους να γράφει χωρίς συνοχή, χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Όλα γίνονται ένα κουβάρι, ένας οχετός, μία ύπουλη προσπάθεια να σπιλωθούν αξίες, ιστορία, ονόματα, υπολήψεις και όλα αυτά στο όνομα δήθεν του ενδιαφέροντος για τον αθλητισμό και τους νέους.

Λάσπη, μαυρίλα και μίσος αχρείαστο. Αναρωτιέται κανείς εάν είναι απλώς ζήτημα σύγχυσης, πίεσης εξωτερικής ή υποκρύπτεται κάτι βαθύτερο; Γίνεται προσπάθεια τυχαία ή στοχευμένα να ταυτιστεί το ιστορικό σωματείο του ΠΑΟΚ και ο αθλητισμός με την άποψη του αρθρογράφου για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα;

Στο μυαλό του αρθρογράφου με τρόπο μαγικό, οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί, οι δολοφονίες, τα κυκλώματα μαστροπείας και μύρια άλλα κακά, συνδέονται και εξομοιώνονται με την μεταγραφή ενός αθλητή του ΝΒΑ και τον ΠΑΟΚ.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ!! Περιμένουμε τόσο από το συντάκτη του κειμένου όσο και από την ιστοσελίδα να ανακαλέσουν τα προσβλητικά και συκοφαντικά που αναφέρονται στο δημοσίευμα και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα