Άρης: Χωρίς Σανόγκο στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Σανόγκο στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Σανόγκο

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να αφήσει τον Ίσμαελ Σανόγκο εκτός εξάδας των ξένων για την πρεμιέρα (31/3, 17:15) του Top6 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ επαναφέροντας τον Σίλβιο ΝτεΣόουζα σε αυτή.

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον 42χρονο τεχνικό σ’ αυτή την επιλογή είναι και η εξάντληση του Ιβοριανού φόργουορντ από το ραμαζάνι, συν τοις άλλοις ήθελε να προσθέσει έναν σέντερ στην εξάδα των ξένων λόγω της δυναμικής του αντιπάλου στη φροντ λάιν. Κι έτσι ο Σίλβιο ΝτεΣόουζα επέστρεψε στην εξάδα των ξένων μαζί με τους Τζόναθαν Σταρκ, Έρικ Ριντ, Ρόνι Χάρελ, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Κρις Μπάνκστον.

«Είναι ένα παιχνίδι για την ομάδα μας στην πρώτη αγωνιστική του 3ου γύρου με έναν αντίπαλο παρά πολύ δυνατό. Σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σίγουρα πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πιέζει στην άμυνα και στην επίθεσή της διατηρεί για πολλή ώρα ένα παρά πολύ υψηλό flow, μετακινώντας την μπάλα από την μια πλευρά στην άλλη με υψηλή ταχύτητα, προσπαθώντας να τιμωρήσει τις αδυναμίες της άμυνας. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από αυτήν την αναμέτρηση», δήλωσε ο Σωτήρης Καραποστόλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα