Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Έρικ Ριντ με σκοπό να μπει άμεσα στη λογική του Καστρίτη

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Έρικ Ριντ με σκοπό να μπει άμεσα στη λογική του Καστρίτη

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Έρικ Ριντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και την προσωρινή αντικατάσταση του Ρομπέρτο Γκάλινατ δηλώνοντας ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη συμφωνία.

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε μεν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά στους όρους της σύμβασης συμπεριλήφθηκε το δικαίωμα του Άρη να προχωρήσει στην αυτόματη ανανέωσή της σε περίπτωση που ικανοποιήσει με την παρουσία του. Ο Έρικ Ριντ προέρχεται από ένα εξαιρετικά καλό πρώτο μισό σεζόν στο Πρωτάθλημα της Κύπρου με την ΕΘΑ κι ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη έδειξε ξεκάθαρα ότι έχει αντιληφθεί το μέγεθος της ευκαιρίας που του παρουσιάζεται μέσα από τη συνεργασία του με τον Άρη.

«Μίλησα με τον κόουτς για τον ρόλο μου στην ομάδα. Η δυνατή άμυνα είναι ένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού μου και ο κόουτς μου είπε ότι θα πρέπει να κυνηγάω την κάθε κατοχή, την κάθε φάση προς όφελος της ομάδας. Αυτό θα κάνω παράλληλα με τον ρόλο μου στην επίθεση. Μέχρι στιγμής, η εμπειρία μου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι φανταστική. Απολαμβάνω αυτό που ζω κάνοντας παράλληλα τη δουλειά μου», είπε μεταξύ άλλων ο 24χρονος γκαρντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα