Oλυμπιακός: Λήγει η διορία για αλλαγή στην 7άδα των ξένων

Oλυμπιακός: Λήγει η διορία για αλλαγή στην 7άδα των ξένων

Γιώργος Μπαρτζώκας Ολυμπιακός
Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει τους 7 ξένους που θα παίξουν στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο έχει λίγες ώρες μπροστά του για αλλαγή και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί αύριο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τις τελευταίες ώρες κάνει σκέψεις για να αλλάξει τους 7 ξένους που έχει διαθέσιμους για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τον Σακίελ ΜακΚίσικ με τον Μπραζντέικις, ενώ αύριο το μεσημέρι λήγει η προθεσμία.

Το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα πετάξει για το Ηράκλειο και το μεσημέρι θα κάνει την προπόνηση του στα Δύο Αοράκια. Την αποστολή θα ακολουθήσουν οι Σακίελ ΜακΚίσικ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Λουκ Σίκμα. Αν προβεί σε αλλαγή, θα μένει μια ακόμη μέχρι το τέλος της περιόδου, η οποία λογικά θα είναι η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στο ρόστερ χωρίς να ξέρουμε ποιον θα αντικαταστήσει.

Αν ο Ολυμπιακός δεν κάνει αλλαγή για το Final 8 του Κυπέλλου, τότε θα έχει δύο αλλαγές στους ξένους. Ωστόσο αν δεν κάνει αλλαγή μέχρι την 1η Μάρτη, θα έχει μόνο μια να του απομένει.

Η επτάδα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού είναι τώρα οι Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ.

Ο Ολυμπιακός είχε αντικαταστήσει τον Μιλουτίνοφ με τον Ράιτ στο ρόστερ, στην τελευταία αλλαγή που είχε κάνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα