Αγγελόπουλος: «Να δημιουργήσουμε τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική»

Αγγελόπουλος: «Να δημιουργήσουμε τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Μάκης Αγγελόπουλος

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για την αξιοποίηση του εξωτερικού χώρου του γηπέδου της ομάδας, ενώ έκανε λόγο για το νέο κανάλι όλων των ΑΕΚτζήδων.

Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας της ΑΕΚ γίνονται το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτέμβρη, ενώ η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ επεκτείνει την συνεργασία της με τον μεγάλο χορηγό της, την Betsson. Ο Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκε στον στόχο που έχει βάλει για την αξιοποιήση του εξωτερικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ μίλησε για την επετειακή σεζόν, αφού φέτος η Ένωση συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 1924).

«Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, μια επετειακή χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια δράσεις και ένα πλάνο για αυτή τη χρονιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε έναν εξαιρετικο προπονητη και ένα δυνατό ροστερ. Θα αξιοποιήσουμε το Ολυμπιακό οικόπεδο εκτός του γηπέδου. Στα επόμενα βήματα, θα ανοίξει το νέο κανάλι όλων των ΑΕΚτζήδων. Επίσης έχουμε ολοκληρώσει το κομμάτι των υποδομών. Θα επενδύσουμε και στον εξωτερικό χώρο για να δημιουργήσουμε τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττικη. Θελουμε να τα ολοκληρώσουμε αυτή τη χρονιά», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα