Άρης: Ξεκινά την Τετάρτη η προετοιμασία, μπαίνει και ο Τολιόπουλος

Άρης: Ξεκινά την Τετάρτη η προετοιμασία, μπαίνει και ο Τολιόπουλος

Άρης

bet365

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» του Άρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αντίστροφα μετρά ο Άρης, ο οποίος, όπως είναι προγραμματισμένο, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16/8 την προετοιμασία του για την νέα σεζόν.

Ο «Αυτοκράτορας» ενημέρωσε πως σήμερα (14/8), ένα γκρουπ παικτών υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Επίσης, ο Βασίλης Τολιόπουλος θα ταξιδέψει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, ενώ για την πρώτη προπόνηση δεν θα συμπεριληφθούν οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Σίλβιο Ντε Σόουζα, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Η ανακοίνωση του Άρη

«Ο Άρης είναι έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία του και την Τετάρτη 16/08, ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του θα… πατήσουν παρκέ.

Η πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 18:00 στο ''Nick Galis Hall''. Απόντες θα είναι οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Σίλβιο Ντε Σόουζα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρόνι Χάρελ θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19/08. Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Παρασκευή 18/08.

Σήμερα Δευτέρα (14/08), το πρώτο γκρουπ παικτών του Άρη πέρασε από τις απαραίτητες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στη ''Βιοκλινική'' και από απεικονιστικές εξετάσεις το ''Ιατρικό Τούμπας''.

Από εξετάσεις πέρασαν ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο Γιώργος Φίλλιος, ο Φίλιππος Τσαχτσίρας και οι Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς και Μάρκους Καρ, οι οποίοι αφίχθηκαν χθες (13/08) στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι παίκτες θα περάσουν από εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα