Συνάντηση ΕΣΑΚΕ με ΟΔΚΕ για την «ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος»

Newsroom
Ο Γαλατσόπουλος

bet365

Μέλη από το Προεδρείο του ΕΣΑΚΕ συναντήθηκαν με την ΟΔΚΕ προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Basket League με τα αντίστοιχα της Ομοσπονδίας Διαιτητών.

Θέμα συζήτησης ήταν η συνεργασία των δύο θεσμικών φορέων για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ ανέφερε: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/6) στα γραφεία του Συνδέσμου συνάντηση του προεδρείου του ΕΣΑΚΕ, του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, του Αντιπροέδρου κ. Μιχάλη Μελή, του Γενικού Γραμματεά κ. Νίκου Λεπενιώτη και του Ταμία κ. Χρήστου Μήλα με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΔΚΕ κ. Παντελή Ελευθεριάδη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Ντάβαρη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο θεσμικών φορέων για την καλύτερη λειτουργία της Basket League τη νέα σεζόν με δεδομένο ότι η διαιτησία αποτελεί βασικό συντελεστή για την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα