ΕΣΑΚΕ: Δεν πληρώνει τα έξοδα νοσηλείας του διαιτητή Μαγκλογιάννη, είχε τραυματιστεί στο ΑΕΚ - Ιωνικός

Newsroom
Τραυματισμός διαιτητή

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται να πληρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή τα έξοδα νοσηλείας του διαιτητή Στέφανου Μαγκλογιάννη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για τη Basket League.

Τον περασμένο Νοέμβρη ο διαιτητής Στέφανος Μαγκλογιάννης είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα στο ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στα Λιόσια, όταν προσπάθησε να χωρίσει τους Χάμιλτον και Παπαδάκη. Ο διαιτητής υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως ακόμα ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει πληρώσει τα έξοδα της νοσηλείας του.

Τα συνολικά έξοχα του για την αποκατάσταση του τραυματισμού στοίχισαν συνολικά 7.000 ευρώ, με τα 4.803 ευρώ να πρέπει να καλύπτονται από την ιδιωτική ασφάλεια του Έλληνα ρέφερι.

Τα υπόλοιπα 2.197 ευρώ ο Μαγκλογιάννης υποχρεώθηκε να τα καλύψει μόνος του. Όπως προβλεπόταν έστειλε όλα τα έγγραφα στον ΕΣΑΚΕ πριν από ένα μήνα περίπου για να καλύψουν τα έξοδα που έπρεπε. Όμως ο ΕΣΑΚΕ μέχρι τώρα αρνείται να τα καλύψει παρόλο που ο διαιτητής τραυματίστηκε σε ματς της Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα