Μπαρτζώκας: «Θα τα βάλουμε κάτω ώστε η ομάδα να γίνει πιο ισχυρή» (vid)

Μπαρτζώκας: «Θα τα βάλουμε κάτω ώστε η ομάδα να γίνει πιο ισχυρή» (vid)

Newsroom
Ο Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να είχε την «γλυκόπικρη γεύση» όπως είπε λόγω της απώλειας του ευρωπαϊκού τίτλου αλλά ήταν ευχαριστημένος που έβλεπε στο ΣΕΦ «χαρούμενα πρόσωπα».

Μετά το τέλος της γιορτής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολιάζοντας στην ΕΡΤ την μαγική βραδιά των «ερυθρολεύκων» είπε ότι «είναι ένα μοναδικό πάρτι όπως ξέρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να το οργανώνουν» ενώ κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς και σε ερώτηση αν ήταν πετυχημένη, είπε:

«Δεν χωράει αμφισβήτηση. Αφήνει και μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο. Όμως βλέπω χαρούμενα πρόσωπα οπότε κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», ενώ για το back to back double του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Δεν είναι ιστορικό γεγονός. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλος αντίπαλος. Τίποτα δεν είναι εύκολο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Όσο για την επόμενη ημέρα; «Έχετε μια εμμονή και δεν μπορούμε να αφιερώσουμε μια-δυο μέρες για τη νίκη μας και πρέπει να πάμε στην επόμενη ημέρα. Δεν είμαι καλλιτέχνης. Προπονητής είμαι. Θα τα βάλουμε κάτω για να δούμε πώς θα γίνει η ομάδα πιο ισχυρή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα