Λεπενιώτης: «Ήταν ιστορική χρονιά, αξίζει σε εμάς και στον κόσμο να γιορτάσουμε» (vid)

Λεπενιώτης: «Ήταν ιστορική χρονιά, αξίζει σε εμάς και στον κόσμο να γιορτάσουμε» (vid)

Newsroom
Ο Λεπενιώτης μιλά για τον Ολυμπιακό
Ο Νίκος Λεπενιώτης, Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε για την γιορτή τίτλου στο ΣΕΦ αλλά και την επόμενη χρονιά των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ τον κόσμο του στο πλαίσιο της μεγάλης φιέστας. Ο Νίκος Λεπενιώτης, Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, μίλησε λίγο πριν την έναρξη για τα όσα συνέβησαν τη φετινή σεζόν, αλλά και για όσα ακολουθούν.

«Είναι μία γιορτή για να γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά και όχι μόνο το πρωτάθλημα! Ήταν μία ιστορική χρονιά για εμάς, μία πολύ κουραστική χρονιά, με πολύ κόπο και μας αξίζει και εμάς και σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους να γιορτάσουμε.

Έχουμε χαρεί πολύ που θα είναι όλοι οι φίλαθλοι, όσοι μπορούν τουλάχιστον και ελπίζουμε να είναι η απαρχή μίας ακόμη καλύτερης χρονιάς. Της επόμενης...»

«Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κάτι να περιμένουμε για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα αγγίξαμε το ευρωπαϊκό, ήμασταν πάρα πολύ κοντά, στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ γιατί προσπαθήσαμε πολύ και ήμασταν και η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα! Θα χαρούμε λίγες μέρες, θα ξεκουραστούμε και όλος ο οργανισμός θα προετοιμαστεί για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά και ελπίζουμε να επαναλάβουμε όλους τους τίτλους μαζί με τον ευρωπαϊκό που μας έλειπε φέτος» είπε αρχικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα