Μαρούσι: Καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη σύσταση ΚΑΕ με φόντο την Basket League

Μαρούσι: Καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη σύσταση ΚΑΕ με φόντο την Basket League

Μαρούσι: Καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη σύσταση ΚΑΕ με φόντο την Basket League

bet365

Το Μαρούσι εξασφάλισε την άνοδο στην Basket League και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τη σύσταση νέας ΚΑΕ ώστε η ομάδα των βορείων προαστίων να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Από τη στιγμή που το Μαρούσι εξασφάλισε την επιστροφή στην Basket League έπειτα από 11 χρόνια, το βάρος πέφτει στις προσπάθειες ώστε να αγωνιστεί κανονικά στη μεγάλη κατηγορία.

Το επιβεβαίωσε η assistant coach του Αμαρουσίου, Βασιλεία Γκουζίνη, εξηγώντας ότι «η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να παίξει το Μαρούσι στην Basket League».

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αμαρουσίου, λοιπόν καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15/6 με θέμα την ίδρυση νέας ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στην συνεδρίαση της 29ης Μαΐου 2023 και σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού του αποφάσισε να καλέσει τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο/Μουσείο του Συλλόγου στο Κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος ημερήσιας διάταξης:

Ίδρυση νέας ΚΑΕ καθόσον η Ανδρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης προβιβάστηκε στην Επαγγελματική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Basket League.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, τα μέλη καλούνται σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση χωρίς άλλη ειδοποίηση το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:30 εντός του Κλειστού Γηπέδου του Δημοτικού Γυμναστηρίου Αγίου Θωμά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα