Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Περισσότεροι από 7.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» στο ΣΕΦ

Ο Κόσμος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
Οι φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα τους, αφού περισσότεροι από 7.000 βρέθηκαν στο ΣΕΦ για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά τον χαμένο τελικό της EuroLeague από τη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Game 3 της ημιτελικής σειράς της Basket League τον ΠΑΟΚ και οι φίλοι του βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να δουν από κοντά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι φίλοι των Πειραιωτών είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους, μια εβδομάδα μετά την ήττα στον τελικό της EuroLeague. Στο ΣΕΦ βρέθηκαν περισσότεροι από 7.000 για να αποθεώσουν παίκτες και σταφ από νωρίς, αφήνοντας πίσω την απογοήτευση μετά την ήττα από τη Ρεάλ, αφού η πορεία των «ερυθρολεύκων» όλη τη σεζόν δε διαγράφεται ακόμα και από τον χαμένο ευρωπαϊκό.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού γνώρισε, όπως πάντα άλλωστε, την αποθέωση με το που εμφανίστηκε στο παρκέ, ενώ πολύ... θερμό ήταν και το χειροκρότημα στον Κάνααν που δεν αγωνίζεται στην Basket League, ένεκα του κανονισμού που αφορά τους ξένους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα