Λαύριο: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Λιμνιάτη για την ερχόμενη σεζόν

Λαύριο: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Λιμνιάτη για την ερχόμενη σεζόν

Newsroom
Ο Γιώργος Λιμνιάτης στο Λαύριο

bet365

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο φινάλε της περσινής Basket League, Γιώργος Λιμνιάτης και Λαύριο ανανέωσαν τη συμφωνία τους για το επόμενο πρωτάθλημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Λιμνιάτης θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής του Λαυρίου και την ερχόμενη σεζόν. Ο Έλληνας κόουτς αντικατέστησε τον Χρήστο Σερέλη που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό και κατάφερε να διατηρήσει τη Λαύριο στην Basket League. Πλέον του δίνεται η ευκαιρία να χτίσει από το ξεκίνημα τη δική του ομάδα για τη σεζόν 2023-24.

«Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας μου στο Λαύριο ένιωσα ότι δεν ήρθα απλά σε μια ομάδα, αλλά σε μια οικογένεια. Ένιωσα άνετα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο τέλος της σεζόν, καταφέρνοντας να παραμείνουμε στην κατηγορία τρία παιχνίδια πριν το φινάλε.

Συζητήσαμε με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά, οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες για το πώς θα πρέπει να πορευτεί το Λαύριο και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα τον περασμένο Φεβρουάριο» ήταν οι δηλώσεις του Λιμνιάτη μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Προπονητή της ομάδας, Γιώργο Λιμνιάτη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε - διαδεχόμενος τον Χρήστο Σερέλη - και συνδύασε την παρουσία του με τα επιθυμητά αποτελέσματα, τα οποία διατήρησαν το Λαύριο στην Basket League.

Η αρμονική σχέση που αναπτύχθηκε αυτό το διάστημα με τη διοίκηση και τη νέα ιδιοκτησία είχαν ως φυσιολογικό αποτέλεσμα την απόφαση για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Coach Λιμνιάτης είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας, έχει θητεύσει ως assistant coach στη Νέα Κηφισιά, την Κύμη και την ΑΕΚ και στις “μικρές” Εθνικές ομάδες, ενώ υπήρξε Head Coach στις Εθνικές ομάδες U15 και U20».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα