Γουόκαπ: «Φυσικά και θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Γουόκαπ: «Φυσικά και θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γουόκαπ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό
Ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας για το μέλλον του δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας, λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος έως το Final 4 του Κάουνας.

Αναφορικά με το μέλλον του ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά και θα ήθελα να μείνω εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα, τους ανθρώπους, τα πάντα. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνω εδώ το μπάσκετ. Ό,τι έχουμε δημιουργήσει στην ομάδα και το coaching staff είναι εξαιρετικό. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις σε αυτήν την ομάδα έχοντας δίπλα σου αυτούς τους συμπαίκτες» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας για το 21-0 στην φετινή Basket League, ο Τόμας Γουόκαπ είπε ότι «δεν με ενδιαφέρει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα play-offs» εξήγησε ότι «θα αργήσω να ξυριστώ» ενώ επανέλαβε ότι «είμαστε μια αγέλη θυμωμένων και νευριασμένων σκυλιών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα