Περιστέρι - Άρης: Απίθανος Τολιόπουλος με 38 πόντους και 9 τρίποντα, άγγιξε το απόλυτο ρεκόρ (vid)

Νίκος Καρφής
Περιστέρι - Άρης: Απίθανος Τολιόπουλος με 38 πόντους και 9 τρίποντα, άγγιξε το απόλυτο ρεκόρ (vid)

bet365

Απίθανα πράγματα από τον Τολιόπουλο κόντρα στο Περιστέρι Bwin, αφού τελείωσε το ματς τους 38 πόντους και 9 τρίποντα, αγγίζοντας το απόλυτο ρεκόρ στην Α1.

Τρέλανε κόσμο ο Τολιόπουλος στο ματς του Άρη με το Περιστέρι Bwin που τελικά οι γηπεδούχοι το πήραν με tip-in του Μπίλαν με 92-90. Ο Έλληνας γκαρντ πήρε το... όπλο του στην τρίτη περίοδο και δεν σταμάτησε να... στάζει τα τρίποντα. Συνολικά η παρουσία του ήταν απίστευτη, αφού το κοντέρ έγραψε 38 πόντους με 9/15 τρίποντα, 13/21 σουτ, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε οσα έκανε ο Τολιόπουλος κόντρα στην ομάδα του Σπανούλη στον... εκτελεστικό τομέα στο ματς της ζωής του.

Συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ καριέρας του που ήταν οι 24 πόντοι από σεζόν 2018-19 πάλι ως παίκτης του Άρη σε ματς κόντρα στο Ρέθυμνο. Επίσης λίγο έλειψε να πετύχει και το απόλυτο ρεκόρ τριπόντων στην Α1, το οποίο το έχουν ακόμα οι Πρέλεβιτς με 10/14 σε ματς του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή (124-106, 1989-90) και Σέιν Χιλ με 10/16 σε ένα Πανιώνιος-Νηάρ Ηστ (96-71, 1998-99).

Έκανε τα πάντα για να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του, αλλά τελικά... χαμογέλασε το Περιστέρι Bwin στο απόλυτο θρίλερ. Πάντως δεν θα ξεχάσει ποτέ την αδιανόητη εμφάνιση του. Respect στον Έλληνα γκαρντ.

Απολαύστε το ρεσιτάλ του γκαρντ του Άρη

φγφγφ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα