ΑΕΚ: Το γυμναστήριο του κλειστού στα Άνω Λιόσια πήρε το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς

ΑΕΚ: Το γυμναστήριο του κλειστού στα Άνω Λιόσια πήρε το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς

ΑΕΚ: Το γυμναστήριο του κλειστού στα Άνω Λιόσια πήρε το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς

bet365

Το γυμναστήριο στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων πήρε και επίσημα το όνομα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς, με τον πατέρα του, Σίνισα και την αδερφή του Σάρα να δίνουν το παρών.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέλαβε τα αποκαλυπτήρια. Ήταν ο πιο κατάλληλος παίκτης της ΑΕΚ για να το πράξει. Όχι μόνο επειδή είναι ο αρχηγός. Αλλά επειδή ήταν ο άνθρωπος δίπλα στον Στέφαν Γέλοβατς.

Το όνομα του αδικοχαμένου Σέρβου κοσμεί πλέον το γυμναστήριο στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ. Εκεί που συνέβη η τελευταία πράξη για τον Γέλοβατς, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρέθηκαν ο πατέρας του Γέλοβατς, Σίνισα, όπως και η αδελφή του, Σάρα, αλλά και σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ. Και σε ένα κλίμα συγκίνηση και βουβού θρήνου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του «Γυμναστηρίου Στέφαν Γέλοβατς».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η σεμνή τελετή της Ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall Άνω Λιοσίων έλαβε τέλος, αλλά δεν έλαβε τέλος η αέναη σχέση μας με τον Stevan Jelovac.

Ο αδικοχαμένος αδελφός παίζει μαζί μας.

Θα συντροφεύει τους παλαιούς και τους νέους... συμπαίκτες του, αλλά και τους επόμενους.

Βουβός θρήνος...

Jelovac

«Γυμναστήριο Stevan Jelovac», θα λέγεται στο εξής ο χώρος, όπου οι αθλητές περνάνε τον περισσότερο χρόνο της άσκησής τους. Τα «αποκαλυπτήρια» πραγματοποίησε σήμερα (18/11) ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, αμέσως μετά την προπόνηση, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του.

Προδήλως, αθέλητα την παράσταση έκλεψαν ο χαροκαμένος πατέρας Sinisa και η αδελφή του εκλιπόντος, Sara, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Νόβισαντ για την ιδιαίτερη στιγμή. Και συγκινήθηκαν. Και μας συγκίνησαν.

Παρόντες επίσης όλοι οι αθλητές της Ομάδας, αλλά και οι λοιποί εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

Το έλασσον τα σημερινά, στα υπερανθρώπινα σπουδαία, που μας «κληροδότησε» το «γελαστό παιδί», πριν να γίνει άγγελος στους ουρανούς.

«Στέβαν, παίζεις μαζί μας» / Stevane, igras sa nama.

@Photo credits: INTIME, AEK BC
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα